Jag inser nog inte riktigt än vad jag har gett mig in på med Axon Beach 2014. Jag är peppad, rädd att misslyckas och att inte nå mina mål. Är jag redo för det här? Detta kommer kräva disciplin och planering. Det är jag medveten om. Men samtidigt, om jag inte gjorde detta, vart skulle jag hamna då? Nej det gäller nog att bara köra. Inte tänka, köra. Göra det bästa möjliga. Ändra vart efter. 
 
 

2 kommentarer

madde

27 Jan 2014 11:43

Jag kan säga såhär, jag har själv gått ner från +120 till 81 kg, på egen hand. Mitt bästa tips i en sådan "resa" är 1 dag i taget, titta inte upp, titta inte för långt fram, utan sätt kortsiktiga mål. Glädjs åt varje hekto du tappar och varje centimeter. Tänk inte på hur långt du har kvar utan alltid på hur långt du har kommit. Jag tittade inte upp från mitt fokus förrän jag hade tappat 25 kg och kunde köpa kläder i vanliga butiker, jag var i extas och det peppade mig att fortsätta.
1 dag i taget.

Kringlan

08 Feb 2014 08:15

Hej!
Jag är också med i Axon 2014 och känner exakt detsamma!

Har alltid tränat men nu är det mer ett "måste" liksom. Tänk om jag inte kör lika stenhårt som alla dom andra? (vilket jag inte gör, min kollega är också med och hon kör fan intervaller efter ett styrkepass!! - jag bara, hell no hur ska jag orka med det?".

Vi får bara banka in oss att vi är duktiga som vi är och köra på i vår egen takt med Martin's hjälp och inte jämföra oss med dom andra. Så jäkla svårt bara ibland. Framförallt när man känner sig skitduktig efter att ha kört ett armpass bara för att sedan se på instagram att någon körde backintervallerna också...Skitsamma...det är inte dom man tävlar mot eller hur? :)

Lycka till!! Det här kommer att gå superb!!

Kommentera

Publiceras ej