Tillbaka på banan!
Veckans bästa pass, box med fina Josefine! Så glad att vi lärde känna varandra, just genom boxpassen.

Lagom svettiga efter passet :)

Första dagen tillbaka efter Teneriffaresan och vågen visade neråt efter resan! Helt fantastiskt!!
 
Idag har jag haft en BRA matdag, med bland annat hemmagrillade kycklingspett, potatis och fetaost till middag, och en smoothie med kvarg på eftermiddagen. 
 
Har dessutom kommit igång med träningen igen, var på ett av mina favoritpass FIt as a fighter. härlig känsla också när bekanta från gymmet samt tränaren frågar var jag hållt hus de senaste veckorna. 
 
Nu är jag på gång. Imorgon sätter jag planen för veckan och så rullar vi så sakteliga igång igen. 
Får lite kommentarer här om att jag inte uppdaterar och det är mest för att det inte finns så mycket att säga. Åkte för en vecka sedan till Teneriffa och såg fram emot en vecka att vila upp mig från öroninflammationerna och komma igång med träningen igen. Tji fick jag. Jag fick halsfluss vid ankomsten till Teneriffa och missade flera dagar på en extremt välbehövlig semester! 
 
Jag har mailat med Martin, som fint nog låter mig förlänga projektet med de veckor (5 för att vara exakt) som jag varit sjuk och det känns väldigt bra. För då kan jag liksom starta på ny kula nu och känna att jag inte hamnar efter på något sätt, utan gör det i min egen takt. 
Imorgon blir första träningspasset, har tränat ett pass i slutet av semestern på hotellet, samt gått lite lugna promenader. Hoppas på att få komma igång nu, jag LÄNGTAR. 
 
I övrigt har semestern varit lugn och skön med god mat och sol. 
Välbehövligt efter en tuff vår även om jag som sagt missade några dagar.
 
Så, snart kommer träningsinläggen dugga tätt här igen!